Kingston USB

Veel over USB flashdrives van Kingston

Je eigen muziek in de auto: Zing mee onderweg!

Ben je die irritante radio DJ’s ook zo zat? Heb je geen zin om elke keer weer die reclame te moeten horen? Wil je wel gewoon kunnen genieten van muziek in de auto. Bijvoorbeeld alsof je bij een concert bent. Wil je lekker meezingen met de beste artiesten? Maar hoe zorg je ervoor dat je jouw muziek kunt afspelen in je auto? Hier zijn meerdere opties voor. Zo kun je muziek via je telefoon streamen. Hiervoor heb je wel een parrot nodig. Je kunt dit ook doen via een AUX-kabel. Verder is een usb-stick een optie. Heb je een CD-speler, dan kun je natuurlijk ook gewoon old school CD’s afspelen. Veel opties dus om muziek te luisteren in je auto zonder dat je hiervoor de radio hoeft aan te zetten.

smartphone

Vrouw zingt mee met muziek in de auto

Je hebt waarschijnlijk genoeg muziek op je telefoon staan. Of je dit nu als bestanden op je smartphone hebt of dat je apps als Spotify of Deezer gebruikt. Deze muziek kun je natuurlijk gewoon afspelen op de boxen van je auto. Maar hoe doe je dit? Hier zijn een aantal manieren voor. De allereerste optie is een AUX-kabel. Deze plug je in je smartphone en vervolgens in je auto. Zo kun je alles afspelen op de boxen van je auto. Een andere optie is je USB-kabel. Plug deze in je telefoon en vervolgens in je auto. Ook nu kun je onderweg genieten van de door jou samengestelde playlist. De laatste optie is om dit via bluetooth te doen. Hiervoor heb je wel een parrot nodig. Een parrot is een apparaatje dat je smartphone via bluetooth met je auto verbindt. Op deze manier kun je dus je muziek afspelen vanaf je telefoon op de boxen in je auto. Geniet in de file dus van je favoriete muziek.

USB-stick

Man zingt mee met muziek in de auto

Je kunt er ook voor kiezen al je muziek op een USB Flashdrive te zetten. Hiermee zorg je ervoor dat de muziek vanaf je pc op de USB-Stick komt te staan. Deze kun je vervolgens in je auto stoppen en vervolgens je favoriete muziek afspelen. Hiervoor heb je natuurlijk wel een USB-poort nodig. Verder is het van belang na te gaan of je een USB 2.0 poort of een USB 3.0 poort hebt. Als je een USB 2.0 poort in je auto hebt, zul je altijd een USB 2.0 USB stick moeten hebben. Heb je een USB 3.0 poort, dan zul je echt een USB 3.0 flash drive moeten hebben. Andere combinaties gaan echt niet werken. Vraag dit dus goed na bij de autodealer, zodat je onderweg nooit zonder muziek hoeft te zitten. Het is ook handig om een kleine USB-stick te nemen, doordat deze minder in de weg zit.

Old school: CD

Mensen zingen onderweg mee met de muziek in de auto

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om old school CD’s te draaien. Hier heb je natuurlijk een CD-speler in je auto voor nodig. Het nadeel, maar misschien ook een voordeel, is dat je vaak maar één artiest op een CD hebt staan. Als je bijvoorbeeld een hele grote fan van Bruce Springsteen bent, dan kun je de hele autorit Born in the USA of The River luisteren, maar misschien wil je na een tijdje wel iets anders horen. Wat je natuurlijk kunt doen is deze muziek downloaden en branden op een CD. Hierdoor heb je ook altijd je favoriete muziek met je mee in de auto.

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Kingston USB

Thema door Anders Norén