Kingston USB

Veel over USB flashdrives van Kingston

Hoe word ik een goede darter? Gooi sneller die 180 met een micro SD kaart!

Je wilt iets aan sport doen, maar wil toch niet te veel bewegen. Denksporten zijn echter niet echt je ding en eigenlijk zit je liever in de kroeg, dan dat je je in het zweet werkt. De ideale sport voor jou is darten. Tijdens het darten kun je ook nog een biertje in de kroeg doen en je hoeft er ook niet afgetraind voor te zijn. Echter lukt het je maar niet om in de triple te gooien en je gemiddelde scores komen vaak niet boven de 26 punten. Toch wil je indruk maken in de kroeg en op je werk, dus wil je een goede darter worden. Hoe word je een goede darter? Wij geven je tips om straks zo goed te worden dat de 180’ers je om de oren vliegen. Ook is het leuk om deze worpen op te nemen, gebruik hiervoor geheugenkaarten voor jouw smartphone! Voor smartphones is het type geheugenkaart, micro SD kaart geschikt.

Ga naar de kroeg

Om te oefenen met darten kun je naar een kroeg gaan. Daar kun je ook alle worpen filmen met jouw smartphone en micro SD kaart.

Darten is een cafésport. Je kunt dus met een gerust hart alcohol nuttigen en vervolgens zeggen dat je aan het sporten ben. Train hier zoveel mogelijk met andere darters, zodat de kwaliteit verbetert. Je zult zien dat zodra oefent, dat je snel beter zal worden. Het is handig om te beginnen met proberen de enkele 20 te raken. Als je dit uiteindelijk onder de knie hebt, kun je op de triple 20 gaan mikken. Je zult zien dat je in het begin vaak nog de 1 of 5 zult raken, maar daarbuiten, mag de pijl echt niet komen als je op 20 mikt. Mocht de 20 echt niet lukken, dan kun je op de 19 proberen te gooien. Ook hier geldt dat de pijl maximaal één vakje naast de 19 mag komen. Als je ook de triple onder de knie hebt, ga je proberen de dubbels te raken. Ook handig is om te leren hoofdrekenen. Zo weet je altijd wat je overhoudt en hoeveel je nog moet gooien. Zo voorkom je dat iemand anders moet tellen en dus verkeerde scores kan berekenen.

Video’s op jouw micro SD kaart

Het is handig om alle worpen te filmen met jouw smartphone en micro SD kaart. Zo kun je gemakkelijk de worpen verbeteren.

Het is ook aan te raden om beelden van darters te bekijken. Als je ziet hoe de professionals het doen, kun je de kunst ervan afkijken. Het is handig om wedstrijden te kijken en daardoor te zien hoe ze mikken en hoe ze gooien. Op deze manier kun je ook proberen zoveel mogelijk te leren hoofdrekenen. Probeer bij elke worp de punten te tellen en trek dit vervolgens af van de scores van de darter. Mocht je geen wedstrijden kunnen zien, doordat je op die momenten zelf in de kroeg bent, kun je de wedstrijden opnemen met jouw smartphone en micro SD kaart. Zet de video’s op een micro SD kaart en kijk alles terug. Als je bijvoorbeeld een 128 GB micro SD kaart hebt en deze in je telefoon of tablet stopt, kun je alles op je telefoon terugkijken.

Thuis trainen

Het gebruik van de micro SD kaart van SanDisk is aan te raden om de worpen tijdens het darten te verbeteren.

Je hoeft niet altijd naar de kroeg te gaan. Als je de volgende dag gewoon moet werken, is het niet aan te raden om de dag ervoor alcohol te drinken. Daarom kun je ook zelf een dartbord kopen en deze thuis ophangen. Zo kun je ook thuis oefenen op doordeweekse dagen en in het weekend in de kroeg. Zorg er dan voor dat je veel thuis oefent, zodat je snel een goede darter wordt. Mik goed op de enkele 20, dubbel 20 en triple 20 en gooi snel 180 punt in plaats van 26 of lager. Je zult zien dat je snel hoge scores gooit, lukt dit je niet, zal je je echt moeten schamen en is het aan te raden een andere hobby te kiezen.

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2022 Kingston USB

Thema door Anders Norén