Kingston USB

Veel over USB flashdrives van Kingston

3 Gadgets die je nog voor 2020 moet kopen

Het is de laatste aantal jaren een erg ”hot” onderwerp: gadgets. Iedereen loopt er mee en houdt er van om ze in iedereens gezicht te duwen, want als je gadgets hebt heb je de hele wereld. Je hebt verschillende soorten gadgets die van spotgoedkoop naar peperduur gaan. Daarom wou ik iets meer weten over deze gadgets en welke je nou echt in huis moet halen. Ook vind ik dat ik als Kingston kenner wel moet weten wat er speelt in de technologische wereld. Mede daarom heb ik de blog: ”4 gadgets die je nog voor 2020 moet kopen” gemaakt. Veel leesplezier!

1. alexa

Heel veel mensen in Amerika heeft er al 1 in huis, maar ik vind dat dit ook voor Nederlanders handig is. Alexa is een muziek box die je opdrachten kunt geven via spraak. Je kunt dus bijvoorbeeld vragen aan Alexa: ”zet het licht aan”. Of bijvoorbeeld: ”speel old time road van nas af”. Deze robot in een doosje zal gelijk voor je aan de slag en de gegeven taak voor je uitvoeren. Ook is Alexa erg handig met kinderen. Als je weet hoe je haar goed in moet stellen zit er ook een kindermodus op. Dit is erg handig want dan zal ze niet op zoek gaan naar volwassen dingen als de kinderen aan het woord zijn. Samengevat is de Alexa dus erg handig en zeker een aanrader!

2. Gopro

Een GoPro die op een hand gemonteerd is.

Ook al is dit is een gadget die al veel mensen in huis hebben, heb ik toch besloten hem op het lijstje te zetten. Waarom een GoPro zullen sommige mensen zich afvragen. Nou dit komt omdat deze actie camera alle leuke momenten in uw leven vast kan leggen. Omdat de camera bestand is tegen bijna alle omstandigheden kan u hem overal mee naartoe nemen zonder dat hij kapot gaat. Ook kan je bij een GoPro veel accessoires bestellen die het gebruik nog makkelijker zullen maken om de camera te gebruiken. Als je een GoPro gaat bestellen vergeet dan niet een USB Flashdrive er bij te kopen waar je al je bestanden op kan opslaan.

3. Draadloze hoofdtelefoon

en draadloze hoofdtelefoon die aan een tas hangt.

Zelf gebruik ik nu al een tijdje een draadloze hoofdtelefoon. Ik vind dat ideaal omdat je echt de muziek kan beleven. In tegenstelling tot oordopjes heb je met een hoofdtelefoon geen last van achtergrond geluiden en vaak is de kwaliteit van de muziek ook een stuk beter. Ik gebruik dit product, omdat ik vaak in de avond in de tuin bezig ben. Tijdens deze momenten wil ik altijd graag zoveel mogelijk tot rust komen door een muziekje er bij te luisteren. Als er een draad aan mijn hoofdtelefoon zit heeft dit vaak het gevolg dat je achter dingen blijft haken. En draadloze oortjes vallen vaak uit. Daarom is een draadloze hoofdtelefoon voor mij een ideale oplossing.

Conclusie

Er zijn verschillende gadgets die je echt niet kan missen voordat je 2020 ingaat. Daarom is het nu belangrijk dat je zelf op zoek gaat naar nog andere gadgets niet je gewoon moet hebben. Laat me weten wat je gevonden hebt in het opmerkingen veld zodat we er verder over kunnen praten. Ik hoop dat je genoten hebt van dit artikel en ik zie u snel weer!

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2021 Kingston USB

Thema door Anders Norén